Читайте нас в соціальних мережах

Чи почує влада Тернопільщини заклик Яценюка?

Неділя, 21 грудня 2014 10:43
Чи почують керівники держустанов та органів місцевої влади Тернопільщини заклик Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка долучитися до режиму економії електроенергії?

Ще 19 грудня глава Уряду звернувся до Міністерства енергетики та вугільної промисловості і органів місцевої влади максимально зменшити споживання електроенергії, зокрема, «припинити освітлювати реклами, державні будівлі».

«В той момент, коли вся країна знаходиться в тьмі, у нас по окремих регіонах світлові феєрверки. Це є неприпустимим», - наголосив він.

Ми не полінувалися і пройшлися у суботу, 20 грудня, вечірнім Тернополем аби проаналізувати, як освічуються владні будівлі міста.

Тішить око зовнішня підсвітка приміщення Тернопільської міської ради та обласного управління Державної фіскальної служби. Набагато скромнішою є підсвітка головної адмінбудівлі області – приміщення обласної ради та адміністрації по вул.Грушевського.

Зважаючи на незначний термін, який віддаляє сказане Прем’єром від часу проведення нашого «моніторингу» робити якісь висновки ще рано. Але обіцяємо впродовж тижня повороти наші польові дослідження. 

Галерея зображень

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 ще трохи 22.12.2014, 22:11
Хай міська рада привикае,коди світло горить цілодобово.....
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ