Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни отримають знижки у торгових магазинах, стоматологічних клініках, будівельному гіпермаркеті та аптеках

П'ятниця, 19 грудня 2014 11:19
Соціально-незахищені тернополяни скоро матимуть можливість скористатися "карткою тернополянина" не лише в аптеках. В мерії кажуть, що домовленості вже є й з іншими медичними та торгівельними закладами.

- Товари дешевше можна буде купити згодом можна купити й у дитячому магазині та будівельному гіпермаркеті. Ми підключаємо до цієї програми й інших місцевих підприємців, зокрема, запити надіслані бізнесменам ТРЦ "Подоляни", майстерням по ремонту техніки, одягу та взуття, - ділиться планами на майбутнє начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека. - За основу проекту ми взяли досвід польського міста Тарнов. Поки що ми проваджуємо програму "Соціальна картка" для інвалідів, пенсіонерів, багатодітних сімей та інших соціально-незахищених категорій громадян.

У мерії кажуть, що даний проект реалізують без бюджетних витрат, натомість залучивши лише підпримців, готових йти на діалог з місцевою владою.

Проект стартував у листопаді місяці. За цей час домовленості також вдалося досягти із деякими медичними закладами, зокрема із клінікою мікрохірургії ока та стоматологічними лікувальними закладами.

Додати коментар