Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині чоловік підробив паспорт та викрав обладнання (фото)

Четвер, 18 червня 2020 09:00
У мережі Фейсбук жителі Тернопільщини поширюють інформацію про чоловіка, що підробив документи та взяв в оренду риштування і пропав. 

Кримінально-шахрайську історію, що трапилася нещодавно, розповів кременчан Бордійчук Руслан.

"5 червня здали чоловікові (на фото) риштування. Замовник дав паспорт і ксерокопію, через пару днів телефон був виключений. Я поїхав на об'єкт, де він мав працювати у Шумську. По приїзді був здивований, так як конструкцій по місцю роботи виявлено не було. Сусіди сказали, що через годину приїхав червоний бус та вивіз риштування, як потім з'ясувалося у напрямку Тернополя, а саме на вулицю Чернівецька 53, гараж номер 1. Написав заяву в поліцію. По ксерокопії паспорта копи з'ясували, що документ підробний та належить зовсім іншій людині, фото вклеєне, тобто документ фальшивка. В поліції дав адрес того гаража ,вони сказали, що не мають підстав і прав їхати туди.

Та все ж 16. 06. 2020 р викликав поліцію до гаража у Тернополі. Приїхав патруль і нічого не хтіли робити. Тоді я сказав, що буду телефонувати на гарячу лінію у Київ. Копи попросили зачекати. З'явився господар, через кілька хвилин прийшли ще чоловіки, на мою думку вони були знайомі бо називали один одного по імені. Відчинили гараж мого риштування там не було. Та я звернув увагу на підлогу, де побачив одну деталь (кріплення від моїх конструкцій). Господар гаража відповів, що він нічого не знає та почав телефонувати до брата, хоча перед тим казав, що ключів більше ні у кого не має. Прийшов брат та із сильно тремтячими руками розказав, що дав гараж в оренду. Взяв за оренду 500 грн та паспортні дані. Розповів, що молодих людей не знав, з неділі по вівторок приїхав білий "Спрінтер" і забрав риштування. Поліція попросила показати телефону книгу мобілки, та виявилося що вона була очищена. Пояснюючи, як вони на нього вийшли, заплутувався у версіях, придумував що разу іншу чим розсмішив навіть копів. Він нічого не пам'ятав, здається, що він до того злочину причетний. Бо я почув як брат йому казав тихенько, треба було дивитися з ким зв'язуватися.

Можливо мешканці Тернополя, а саме вул.Чернівецької 53, щось хтось бачив або має інформацію по цій справі, будь ласка, телефонуйте на номер 097-58-60-256 або 102.
Також рошу не байдужих може бачили цю людину (на фото) або знаєте де вона проживає, телефонуйте за номером телефону 097_58_60_256
Буду дуже вдячний.", - відзначив Руслан Бордійчук. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ