Читайте нас в соціальних мережах

Побили, викрали та вимагали викуп. Кримінальна драма спіткала 18-річного жителя Тернопільщини

Середа, 17 червня 2020 09:39
Ціла детективна історія сталася із 18-річним мешканцем Тернопільської області. 

У поліцію зателефонували батьки підлітка та повідомили, що троє невідомих осіб викрали їхнього сина, утримують у квартирі на території сусідньої Івано-Франківської області та вимагають викуп у розмірі 60 тисяч гривень, інакше підуть у поліцію та розкажуть про протиправні дії їхнього сина. 

На повідомлення відреагували правоохоронці Івано-Франківського відділення Національної поліції. 

Правоохоронці розшукали місце, де утримують хлопця, провели спеціальну операцію та визволили 18-річного жителя Тернопільщини. 

Серед тих, хто побив та утримував заручника були троє молодих хлопців - 19, 21 та 22 років, двоє з них мешканці Івано-Франківська, а один Тлумацького району. 

За даними правоохоронців, трьом хлопцям повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 146  - незаконне позбавлення волі або викрадення людини), а також за ч. 2 ст. 189 ККУ (Вимагання вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Наразі вирішується питання про обрання судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться слідство.

Фото ілюстративне. 

Коментарі  

0 #1 Михайло 20.06.2020, 15:39
Чому найсуворіший запобіжний захід і без альтернативи?

Деякі засоби масової інформації розповсюджують інформацію про нібито викрадення особи в Івано-Франківсь ку та вимагання у неї грошей. Так звані правоохоронці «викривляють» події, а можливо фальсифікують їх.
Що стосується фотографій – вони є рейковими, до цього часу не було оглянуте місце подій де ніби то утримували наркоторговця.
Витяги із протоколу допиту «викраденого» (потерпілого):
На протязі останніх шість місяців 2020 року я займаюсь незаконним
зберіганням наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, а саме марихуаною, амфітаміном, таблетки «Ефіре», таблетки «Спайс», марки, гриби, тошо.
Окрім цього, у мене на квартирі знаходилося 35 гр. амфітаміну, 13 гр. грибів, 4 поломаних штуки спайсу, 15 шт. марок, 51 шт. ксанокс.
Приїхавши до себе на квартиру, була близько 14.00 год., я в свою
чергу переодягнувся та зважив на кожного по 1,5 гр. грибів, тобто одну дозу кожному.
Так званий потерпілий пів року, а може і більше, розповсюджував різні наркотичні засоби в м. Івано-Франківсь ку, а наші славетні правоохоронці нічого не знали та не чули.
З іншої сторони молоді хлопці, ніколи не притягувались, один із них 3 роки в АТО, інвалідність, нагороджений ординами і медалями проникли у квартиру наркоторговця вилучили рюкзак з вищевказаними наркотиками, записали все на відео. Що стосується вимагання – то такого не було. «Але то вже інша історія».
Що стосується відмови суду у клопотанні прокуратурі у взятті хлопців під варту, то що би суспільство не говорило про наше правосуддя, але в даному випадку голова Тисменицького районного суду Струтинський Р.Р. розглянув детально матеріали подані прокуратурою (розгляд клопотання закінчився після 21 години) та виніс законне рішення.

Вважаємо, що намагання прокуратури запроторити хлопців за грати не має законної мети, а є намагання приховати інформацію про розповсюдження наркотиків.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ