Читайте нас в соціальних мережах

УДАР обіцяє відкритий відбір кандидатів на місцеві вибори

Субота, 13 грудня 2014 17:44
Під час конференції Тернопільської обласної організації партії "УДАРу" було заявлено про початок підготовки до самостійної участі у майбутніх виборах до місцевих органів влади.
 
Про це заявив заступник голови центрального виконавчого комітету "УДАРу" Олексій Рябикін.
 
"Протягом минулого року ми поступались власними політичними амбіціями. Адже розуміли, що країні, перш за все, потрібна єдність. Разом з тим, ми вважаємо, настав час активізувати і діяльність "УДАРу" як самостійної політичної сили", - повідомив Рябикін.
 
Він підкреслив, що "УДАР" проводитиме відкритий відбір кандидатів на місцеві вибори. 
 
"Партія вестиме абсолютно прозору політику щодо кандидатів, яка базуватиметься на принципах конкурентності та відкритості. Одна з основних цілей "УДАРу"– це створення соціальних ліфтів для молодих, освічених, амбітних лідерів. Необхідно якісно змінити українську політичну еліту, привівши до влади в усіх областях нових політичних лідерів", - наголосив Олексій Рябикін.
 
За словами голови обласного осередку  партії УДАР Ігоря Побера, підготовка до наступних місцевих виборів наразі залишається пріоритетним завданням для організації. 
 
"Зараз ми маємо нового президента, демократичну більшість у Верховній Раді та нове столичне керівництво, однак деякі місцеві ради, що були сформовані за часів Януковича, і досі складаються з представників Партії регіонів та комуністів. Тому задля повного "перезавантаження" влади мають відбутися місцеві вибори, до яких "УДАР" готовий", - вважає Побер.
 
 
 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ