Читайте нас в соціальних мережах

«Якби молотком, то би вже череп проломив», — деталі справи з побиттям АТОвця через «лівий» алкоголь

Понеділок, 27 січня 2020 17:10
Багато галасу на Тернопільщині наробив конфлікт двох мешканців села Швейків Монастириського району, де в кожного з учасників суперечки була своя версія подій.

Нагадаємо, що наприкінці року на лінію 102 звернувся власник крамниці села Швейків і заявив, що місцевий мешканець увірвався в його торговий заклад, побив стелажі та наніс тілесні ушкодження продавцю закладу. Суму збитків він оцінив в 50 тисяч гривень. Нападник був незадоволений тим, що в магазині торгують алкоголем.

Продовжилася суперечка 2 січня. П’ятдесятивосьмирічний учасник проведення антитерористичної операції звернувся до лікарні з тілесними ушкодженнями. Потерпілий заявив, що його побив односельчанин, нанісши близько тридцяти ударів молотком.

Як повідомив 20 січня під чac брифінгу нaчaльник ГУНП в Тернопільській oблacті Oлeкcaндр Бoгoмoл, побиття АТОвця за допомогою молотка – це перебільшення.

—  Учасник антитерористичної операції наводив порядок у магазині, де, на його думку, продають нелегальний алкоголь. Трішки чоловік потрощив магазин. Відтак, поліцейські задокументували це порушення. А АТОвець, дізнавшись, що може понести кримінальну відповідальність за неправомірні дії, знову прийшов на розбірку до власника магазину. Тілесні ушкодження отримали і власник магазину, і учасник АТО. Що важливо, учасник антитерористичної операції заявляв, що його побили по голові молотком. Утім наші експерти заявляють, що якби молотком чоловіка вдарили, то йому би голову проламали. Чи то голова була дуже твердою! — зазначив очільник тернопільської поліції.

Oлeкcaндр Бoгoмoл додав, що на разі справа перебуває на стадії розслідування, а слідство встановить, що винен у цій ситуації.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ