Читайте нас в соціальних мережах

Понад 7300 абітурієнтів Тернопільщини хочуть перевірити свої знання на пробному ЗНО

Понеділок, 27 січня 2020 17:18
На Тернопільщині завершилась реєстрація заявок на участь у пробному ЗНО-2020, яка тривала з 3 по 24 січня. Участь у ньому виявили бажання взяти понад 7300 абітурієнтів, в той час як минулоріч ця цифра коливалася в межах 9000 бажаючих.

Про це розповідає відповідальний за ЗНО на Тернопільщині Юрій Шайнюк.

— Завдання складатимуть за навчальною програмою 2018 року, кількість і складність завдань буде ідентичною. Час буде також у визначених нормах. Так, що пробне тестування це остання репетиція до основної сесії . Буде запрошення на тестування, яке надійде на початку березня, до цього часу ми маємо сформувати пункти пробного тестування. Будуть в цьому запрошенні також вказані адреси пробного тестування і час проходження, — говорить Юрій Шайнюк.

Варто зазначити, що у 2020 році для Тернопільських абітурієнтів один пробний тест вартує 142 гривні, а пробне тестування буде аналогічне основній сесії ЗНО. Кожен учасник тестування може перевірити свої знання з української мови та літератури і одного предмета на вибір.

Так, пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, а з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії та іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ