Читайте нас в соціальних мережах

«Не могла себе вбити», — повідомили деталі у справі покійної тернопільської студентки з Гани

Понеділок, 20 січня 2020 19:33
В Тернополі студенткa з Гaни Бaдмус Ололaде Рaфіaт здійснилa суїцид, однaк версія «смерть через несклaдений іспит» - не єдинa у тернопільських слідчих.

Щодо рідних покійної, то вони сумніваються, що самогубство – було добровільним та усвідомленим рішенням юнки. Про це повідомив начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

—  Родина загиблої студентки сумнівається, що дівчина добровільно могла себе вбити. Звичайно, родина перебуває в горі, тож і сумнівається. Попередньо рідні казали, що покійна мала можливість виїхати за кордон, де проживають дві її сестри (у США і Британію). Також іноземка мала достатню фінансову підтримку від родини, тож навчання можна було закінчити. До того ж у передсмертній записці чітко не зазначено, що стало причиною ймовірного самогубства. До того ж від рідних ми отримали інформацію, що до дівчини пізно телефонували. Дзвонила близько опівночі людина чоловічої статі. Ми перевіряємо цю інформацію, — повідомив Олександр Богомол.

Очільник тернопільської поліції додав, що слідчі детально проводили роботу і з усіма свідками нещасного випадку, знайомими дівчини.

—  Сусідка покійної вранці вийшла з кімнати. Її протягом дня не було на місці проживання померлої. Було вилучено і зразки почерку дівчини, аби перевірити, чи саме вона писала передсмертну записку. Буде проведено почеркознавчу експертизу. Про деталі справи повідомимо згодом, — додав спікер.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар