Читайте нас в соціальних мережах

Мешканець Тернопілля побився з п'яним батьком і на ранок не прокинувся

Понеділок, 20 січня 2020 17:44
На Тернопільщині п’яні розбірки між родичами закінчилися летальним випадком. Батько смертельно травмував рідного сина.

Нещастя трапилось в одному із сіл Тернопільського району. Під час огляду експерти виявили численні тілесні ушкодження. Попередня причина смерті 28-річного місцевого жителя — відкрита черепно-мозкова травма з переломами кісток черепа та крововилив. Як з’ясувалося в ході перевірки, до цього трагедії причетний рідний батько загиблого.

— Підозрюваний розповів, що 15 січня прийшов додому і ліг спати, оскільки був у стані алкогольного сп'яніння. За хвилин 30 прийшов нетверезий син і почав шуміти. Батько вийшов на шум і між чоловіками виникла суперечка. В результаті шарпанини кожен неодноразово падав з висоти власного зросту. Після сварки обидва пішли спати. Проте вранці молодший із дебоширів не прокинувся, — повідомляють правоохоронці.

Коли зранку чоловік зрозумів, що син його не дихає, кинувся кликати на допомогу. Поліцію та медиків викликала літня матір підозрюваного. Та лікарі лише констатували смерть бідолашного.

— У скоєному батько зізнався. Йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 121 частина 2 ККУ - Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Триває слідство, — додають у поліції.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ