Читайте нас в соціальних мережах

Мешканцем Тернопільщини, який допустив смертельне ДТП та втік закордон, займеться інтерпол (відео)

Вівторок, 14 січня 2020 17:16
23-річного жителя Тернопільського району Будія Арсена Юрійовича оголосили в міжнародний розшук. Після вчинення вказаною особою ДТП, яка призвела до смерті потерпілої та травмування ще сімох людей, молодик разом із родичами втік з лікарні на інвалідному візку та покинув межі країни.

Нагадаємо, чоловік причетний до аварії, яка трапилась 11 грудня на автодорозі «Обхід м. Тернополя» поблизу с. Великий Глибочок. Керуючи автомобілем Dacia Logan, він виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в рейсовий автобус.

— Змоги доправити підозрюваного в суд для обрання міри запобіжного заходу поліцейські не мали, оскільки водія іномарки госпіталізували до реанімаційного відділення. Медики заявили, що чоловік у важкому стані і залишати лікувальний заклад йому небезпечно для життя. Надали лікарі і довідку про те, що стан хворого не дозволяє перебувати в умовах ІТТ чи слідчого ізолятора. Та вже 15 підозрюваний втік. Оперативники з’ясували, що втікач перетнув Державний кордон в бік Республіки Польща. Ймовірно чоловік перебуває в Італії, оскільки має документи на проживання там, — розповідають в ГУНП у Тернопільській області.

Зараз же, додають правоохоронці, готуються документи в інтерпол для проведення екстрадиції. Детальніше — у сюжеті:

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ