Читайте нас в соціальних мережах

У тернопільському травмпункті - ажіотаж

Четвер, 09 січня 2020 18:00
Ранок 9 січня виявився травматичним для тернополян. Тож замість іти на роботу, навчання чи у справах чимало їх почали день з відвідування місцевого травмпункту. Там нині — ніде яблуку впасти.

Черги у коридорі довжелезні, люди скаржаться на халатність працівників обслуговуючих підприємств, мовляв, ті ще досвіту мали очистити від льоду тротуари.

— Не тротуари, а ковзанка. Я балансував як міг, але роки таки дали своє і я впав. Та ще й так невдало — перелом руки, — каже 52-річний Микола Сушко. — У травмпункт їхали разом із сусідом по вулиці — у нього теж невдале «приземлення», щоправда, обійшлося без гіпсу як у мене.

Пан Микола — мешканець проспекту Злуки. Та ситуація із не підсипаними та не очищеними тротуарами сьогодні спостерігалася по всьому місту. Як наслідок – десятки пацієнтів у травпункті.

Скільки їх перейшло через руки лікарів там не говорять, кажуть, що ще не кінець дня, а отже — підсумки підбивати рано. Однак, зазначають медики, нині тут справжній ажіотаж — медпрацівникам ніколи і чаю випити, бо черги у коридорі травмпункту не зникають.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар