Читайте нас в соціальних мережах

Тернопілля: на водія іномарки, з вини якого загинула пасажирка, чекає суд

Четвер, 09 січня 2020 16:01
На Тернопільщині відбудеться суд над винуватцем смертельної автотрощі, в якій постраждало троє людей, одна з яких загинула. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо ДТП скеровано до суду.

— Розслідуванням встановлено, що 18 липня 2019 року у Теребовлянському р-ні водій,  керуючи технічно справним автомобілем «SKODA Octavia», із 2 пасажирками у в салоні, в порушення вимог ПДР, не зупинився на перехресті перед дорожнім знаком 2.2 «Проїзд без зупинки заборонено» та не дав дорогу автомобілю «VOLKSWAGEN Touareg» із 1 пасажиром, який наближався до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі. Натомість, автомобіль «SKODA Octavia», не зменшуючи швидкості виїхав на перехрестя, на якому продовжив рух прямо та зіткнувся із «VOLKSWAGEN Touareg».  Внаслідок ДТП  пасажирам обох легківок  спричинено  тілесні ушкодження  середньої тяжкості, пасажирка «SKODA Octavia» від спричинених аварією травм померла у лікарні, – йдеться у матеріалах кримінальної справи.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення ДТП здійснюється прокуратурою Тернопільської області.

— Розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть 1 особи та заподіяло середньої тяжкості тілесні ушкодження 2 особам) завершено. Водій, що спричинив аварію, постане перед судом, — додають в обласній прокуратурі.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар