Читайте нас в соціальних мережах

На прохання містян: у Тернополі автобус №31 виїжджає за новим маршрутом

Середа, 04 грудня 2019 17:00
Неодноразово на адресу Тернопільської міської ради та управління транспорту надходили звернення від місцевих мешканців щодо зміни маршруту автобуса №31. У мерії вирішили прислухатись до побажань пасажирів і вже невдовзі обіцяють пустити маршрутку за новим напрямком.

Зокрема, ці автобуси курсуватиме за маршрутом «Містечко шляховиків – вул. Карпенка – міськлікарня №3», адже проїжджатимуть через вулиці Тролейбусна, Бережанська та Мазепи. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету за результатами звернень тернополян під час звіту міського голови та міської ради.

За словами заступника начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Олега Вітрука, зміни були внесені у відповідності до нової маршрутної мережі.

— Обслуговувати маршрут будуть придбані для КП «Тернопільелектротранс» низькопідлогові автобуси MAN A21 в кількості 3 одиниці, — зауважив Олег Вітрук. — Наразі на підприємстві ведуться технічні підготовні роботи для забезпечення належної якості пасажирських перевезень. Дату запуску маршруту за новим напрямком буде повідомлено згодом.

Отож, вже невдовзі маршрутний автобус №31 курсуватиме від селища Велика Березовиця (Містечко шляховиків), вулицями Микулинецькою, Острозького, Шевченка, Руською, Дружби, Миру, Карпенка, Будного, Тролейбусною, Бережанською, Мазепи, Руською, Шептицького, Живова, Микулинецькою, Містечко шляховиків.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ