Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі затримали наркоторговців

Середа, 04 грудня 2019 10:10
Оперативники управління протидії наркозлочинності затримали двох тернополян, які розповсюджували заборонені речовини.

Раніше судимий 39-річний чоловік потрапив у поле зору правоохоронців за торгівлю марихуаною. Незаконною діяльністю почав займатися після того, як закінчився судовий іспитовий термін за аналогічні правопорушення.

У день зустрічі із покупцями підозрюваного піймали працівники патрульної поліції і при поверхневому огляді вилучили у нього близько двохсот грам забороненої сировини.

За грам марихуани тернополянин просив 250 гривень.Чоловіка затримали. Йому оголосили підозру відповідно до статті 307 частина 2 ККУ з правом внесення застави в розмірі 96 тисяч гривень. Рішення суду місцевий мешканець очікуватиме дома, оскільки оплатив необхідну суму.

Ще одного наркоторговця затримали оперативники 28 листопада. Чоловік, перебуваючи на замісній терапії, продавав наркотики. Підозрюваний – ін'єкційний наркоман, 1988 року народження.

Як повідомили у поліції, метадон він отримував з метою лікування наркозалежності. Використовував лише частину ліків, а іншу продавав. За таблетку метадону просив 100 гривень.

У тернополянина вилучили наркотики та підроблені рецептурні бланки на димедрол та соннат. Ці препарати чоловік також реалізовував наркозалежним особам. 

"Підприємця" затримали. Йому оголосили підозру за двома статтями кримінального кодексу України: 307 частина 1 та 321 частина 1. Обрали тернополянину і запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення 160 тисяч гривень застави.

Оперативники встановлюють осіб, які користувалися послугами обидвох тернополян, а також встановлюють шляхи отримання ними заборонених речовин.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ