Читайте нас в соціальних мережах

Рудоволоса красуня з Тернополя продовжує боротьбу за перемогу в шоу "Х-Фактор" (відео)

Вівторок, 03 грудня 2019 16:23
30 листопада на українських телеекранах вийшов перший прямий ефір 10-го сезону вокального шоу «Х-Фактор». Завершувала його наша землячка, тернополянка Марія Стопник, через яку судді навіть посперечалися.

Конкурсантка заспівала всесвітньовідомий  хіт R. Kelly "I Believe I Can Fly". Думки суддів щодо її виступу розділилися. Андрій Данилко та Оля Полякова відзначили, що хоч і виконала Марія пісню бездоганно, їй ще потрібно пошукати себе. Настя Каменських та наставник дівчини Ігор Кондратюк зізналися, що виступ їм сподобався, а тернополянка ще має куди рости і показувати себе у різних амплуа на цьому шоу та на українській сцені.

До слова, Ігор Кондратюк навіть встиг запросити Марію Стопник знятися в епізодичній ролі одного вітчизняного серіалу. Наставник розповів, що "вона може бути експресивною і ліричної, адже має чакри, які може розкрити".

Щодо підсумків голосування, то Марія пройшла далі у прямі ефіри наступних випусків «Х-Фактору». Так, разом з нею далі за перемогу боротимуться наступні учасники: FURMAN TRASH POLKA BAND, Артем Забєлін і Анна Іваниця (голосування членів журі), а також Еліна Іващенко, ROMAX, Георгій Колдун, Антон Вельбой (глядацьке голосування).

А як голосиста тернополянка довела глядачам і суддям, що вона - не просто красиве личко з відомого кліпу — дивіться у виступ рудоволосої красуні в шоу «Х-Фактор»:

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ