Читайте нас в соціальних мережах

П'яний 23-річний молодик кидався на тернопільських поліцейських з ножем

Понеділок, 02 грудня 2019 17:32
До поліцейських із повідомленням про крадіжку звернувся мешканець Тернопільщини. Потерпілий назвав адресу, де його пограбували. На місце події виїхали поліцейські.

Інцидент трапився 30 листопада у Тернополі.

— У квартирі, де сталося протиправне, поліцейські виявили 23-річного молодика з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Він поводився агресивно, не реагував на прохання поліцейських поводитися правомірно, натомість, схопивши кухонного ножа, погрожував слідчим та патрульним застосувати фізичне насильство, — кажуть правоохоронці.

Та працівники поліції затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Причетність затриманого до грабунку працівники поліції довели. З’ясувалося, молодик у власній квартирі накинувся під час сварки на свого знайомого з Чортківщини та відібрав у нього мобільний.

— Та проти мешканця обласного центру розпочали кримінальне провадження  і за погрозу працівникам правоохоронного органу. Тож зловмисник відповідатиме  за статтею 345 Кримінального кодексу України. За обома фактами злочину йому оголошено підозру. Слідчі дії тривають, — інформують в ГУНП у Тернопільській області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар