Читайте нас в соціальних мережах

Тернопіль: мати вбитої тату-майстрині вимагає в обвинуваченого 2 мільйони гривень моральної компенсації (відео)

Понеділок, 02 грудня 2019 16:53
У Тернопільському міськрайонному суді відбулося перше судове засідання у  справі вбивства тату-майстрині Тетяни Подвашецької. Обвинувачений Андрій Горбатюк не був присутнім через хворобу.

25-річний тернополянин, якого звинувачують у вбивстві його знайомої, наразі перебуває у Чортківському СІЗО. Він слідкував за тим, що відбувається  у зал суду через відеоконференцію.

Так, під час суду мама Тетяни озвучила суму моральної компенсації. Це два мільйони гривень, які вони просять стягнути з обвинуваченого.

— Я втратила сенс свого існування… Подивіться яка вона була гарна, — каже мама Тетяни Подвашецької, демонструючи портрет загиблої доньки. — Їй ще було жити і жити!

Нагадаємо, Андрію Горбатюку інкримінують четвертий пункт 2 частини 115-ої статті Кримінального кодексу – це умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю. 27- річну Тетяну Подвашецьку вбили в ніч з 15 на 16 квітня. На тілі загиблої судово-медичний експерт виявив понад п’ятдесят колото-ріжучих ран. Вона померла від втрати крові. Після вбивства хлопець втік. Затримали його 17 квітня, а наступного дня суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою.

Детальніше — у сюжеті Тернопільської філії Суспільного:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ