Читайте нас в соціальних мережах

Як на Тернопільщині держслужбовці роздерибанили бюджені кошти

Понеділок, 02 грудня 2019 16:29
На Тернопіллі до кримінальної відповідальності притягнуть осіб, винних у розтраті бюджетних грошей. Йдеться про розтрату більш, ніж півмільйона гривень.

«Встановлено, що впродовж червня 2015 року  липня 2019 року службові особи відділу з питань освіти, молоді та спорту однієї з райдержадміністрацій  та навчального закладу незаконно виплатили грошові кошти  в сумі 505,6 тис грн. у вигляді оплати праці двом кухарям та комірнику навчального закладу за виконані роботи по забезпеченню харчуванням учнів», — йдеться у матеріалах справи.

Як з’ясувалося, вищезазначених посад  у штатному розписі закладу не було, а процес харчування школярів здійснював приватний підприємець.

— Чортківською  місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом розтрати бюджетних коштів, виділених для оплати праці «позаштатних» кухарів. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Процесуальне керівництво здійснює Чортківська місцева прокуратура, — повідомляють у прокуратурі Тернопільської області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ