Читайте нас в соціальних мережах

"Зима вже розминається", – найближчої ночі очікують погодні "сюрпризи"

Понеділок, 02 грудня 2019 12:02
Найближчої ночі в Україні очікують сильні опади. У деяких областях вони протримаються до вівторка. Вдень температура повітря становитиме від 2º морозу до 2° тепла.

Про це повідомляє у Facebook український синоптик Наталка Діденко.

"Зима вже розминається. По Заходу та Півночі України зараз літає і підсипає сніг й мокрий сніг. Цей сніговий масив рухається у східному напрямку, тому впродовж понеділка та вівторка практично всі наші області поступово опиняться під зимовим керівництвом", – йдеться у дописі.

За словами синоптика, 3-го грудня в Україні очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах – ожеледиця. Вночі в Україні 0-5 градусів морозу, завтра вдень від 2 морозу до 2 тепла, на Півдні до +4+6 градусів.

"Найскладнішою передбачається ситуація найближчої ночі, опади можуть бути навіть сильними. Вдень у вівторок у центральній частині України опади припиняться. На Заході та Півночі очікуються завтра в денні години невеликий сніг та мокрий сніг. На Півдні України дощ та місцями мокрий сніг випадатимуть переважно найближчої ночі та завтра вранці. У вівторок протягом дня опади у південній частині припиняться, проте на Запоріжжі негода ще затримається", – пише вона.

Як прогнозує Діденко, вже із середи опади в Україні припиняться, а з другої половини тижня очікується потепління.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ