Читайте нас в соціальних мережах

Сіті-бот "Назар" буде повідомляти тернополян про відключення води, газу та світла

Понеділок, 02 грудня 2019 10:30
З 1 грудня у нашому місті почав працювати новий корисний сервіс "Сіті-бот Назар". Він буде сповіщати мешканців міста про планові та аварійні відключення міських комунікацій.

"Сіті-бот поєднаний з системою, у якій працює довідка 15-80 та всі комунальні служби Тернополя. Відтак, мешканці зможуть отримувати найоперативнішу та найактуальнішу інформацію щодо вимкнень міських комунікацій у кожній оселі, причини вимкнення та строки поновлення", – повідомляють в міській раді.

Також через сіті-бота можна подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або якої-небудь аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо). Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому має бути встановлено Viber чи Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер.

Нагадаємо, сіті-бот "Назар" став переможцем національного конкурсу Open Data Challenge 2019, що проводиться за підтримки Міністерства з питань цифрової трансформації України, в партнерстві з Фондом Східна Європа, TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах та 1991 Open Data Incubator.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ