Читайте нас в соціальних мережах

У "Благодійній їдальні" безкоштовно годують тернополян

Четвер, 28 листопада 2019 12:10
60 тернополян, які перебувають у складних життєвих обставинах, щодня отримують гарячі обіди у "Благодійній їдальні". Вона функціонує у Тернопільському територіальному центрі понад 20 років.

Щоденно центр організовує обіди для 60-ти одиноких малозабезпечених громадян та людей з інвалідністю, що перебувають у складних життєвих обставинах, зумовлених самотністю, хворобами, інвалідністю чи сирітством.

"Першочергово у їдальні обслуговуються громадяни, що перебувають на обслуговуванні в центрі. Оскільки тернополян, які потребують допомоги, є чимало, то для того, аби охопити та нагодувати смачними обідами усіх потребуючих, одна людина може харчуватися впродовж трьох місяців на рік", – розповідають в міській раді.

Крім цього, у центрі надають ще понад 30 соціально-побутових послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги.

Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення знаходиться за адресою вул. Лисенка, 8. тел.: (0352)23-56-68.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар