Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині злодії "визули" іномарку

П'ятниця, 08 листопада 2019 17:21
На Тернопіллі у поліцію повідомляють про зловмисників, які полюють на автомобільні шини. Невідомі викрадають чуже майно у нічний час.

Про це у соцмережах повідомляють тернополяни, які стали жертвами злочинців. Потерпілі також звертаються у поліцію із заявами.

– До працівники Тернопільського відділення поліції звернувся мешканець смт. Великі Бірки, який розповів, що припаркував свій транспортний засіб поблизу будинку. Вранці повернувшись до іномарки він виявив, що крадії демонтували чотири колеса, — інформують правоохоронці.

Краянин оцінив завдані збитки у 7000 гривень. За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місце знаходження зловмисників.

— Звертаємось до мешканців Тернопільщини з проханням бути обачними та дбати про схоронність свого майна. Найкраще – припарковувати автомобілі в спеціально відведених місцях, з охороною та встановленим відеоспостереження. Якщо це не убезпечить ваш транспорт від рук невідомих, то допоможе вийти на слід осіб причетних до злочину.  Якщо ви виявили факт крадіжки, не зволікайте, одразу телефонуйте на «102», — закликають в ГУНП у Тернопільській області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ