Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні тернополяни мають останній шанс, щоб проголосувати за проекти "Громадського бюджету 2020"

П'ятниця, 08 листопада 2019 12:15
Сьогодні, 8 листопада, завершується голосування за проєкти «Громадського бюджету 2020», подані жителями Тернопільської громади. Найрейтинговіші проєкти будуть включені до бюджету міста (громади) на наступний рік та реалізовані до кінця 2020 року.

Голоси тих тернополян, які скористаються онлайн-сервісом Громадський бюджет» або терміналом ПриватБанку, прийматимуться до 23:59 год, а ті жителі громади, які голосуватимуть через ЦНАП, можуть віддати свій голос сьогодні до 15:00 год. (відповідно до робочого графіку Центру).

Цьогоріч у Тернополі спостерігається рекордна кількість голосів мешканців за проєкти «Громадського бюджету 2020».

Так, на ранок п’ятниці уже зафіксовано 36 800 відданих голосів, з них понад 32 000 голосів віддано онлайн, і лише 10% тернополян проголосували через ЦНАП.

Така велика кількість голосів свідчить про те, що з кожним роком довіра до цього інструменту зростає, і люди активно обирають, які саме пропозиції, на їхню думку, є найпотрібнішими для покращення життя у місті (громаді).

У міскраді Тернополя наголошують, що, залишилося кілька годин, аби власним голосом обрати, на що виділити гроші з місцевого бюджету у 2020 році.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ