Читайте нас в соціальних мережах

Через два тижні мешканці "Східного" отримають цілодобову гарячу воду

П'ятниця, 08 листопада 2019 10:23
У Тернополі завершується ремонт котельні на вулиці Лесі Українки. Завдяки сучасному обладнанню, яке встановили під час реконструкції, мешканці "Східного" отримають цілодобову гарячу воду. 

Як розповів головний інженер КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" Віталій Грубенюк, під час ремонту старі котли та труби демонтували, а їх місці встановили три сучасних енергоекономних газових котли виробництва Viessmann загальною потужністю 30 МВт. 

За його словами, відтепер у котельні є змога регулювати кількість тепла, відповідно до його потреби, а це, в свою чергу, допоможе суттєво зекономити на електроенергії.

"На цих котлах встановлені пальники європейського виробництва, завдяки яким вдасться зменшити споживання газу на 30%. А це позитивно вплине на тариф, адже відповідно до цієї економії та при умові, що вартість енергоносіїв не зросте, тариф можна буде коригувати у меншу сторону", – каже чоловік.

Зараз у приміщенні проводяться завершальні ремонтні роботи та ведуться пусконалагоджувальні роботи котлів. Цілодобову гарячу воду в помешканнях жителів "Східного" обіцяють уже через два тижні. 

У наступному році заплановано провести реконструкцію ще дев’яти котелень.

 rekonstruktsiya kotelni na vul lesi ukrainki 15

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ