Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянам пора відкладати гроші: велика криптовалютна біржа почне роботу в Україні

П'ятниця, 08 листопада 2019 10:00
Міністерство цифрової трансформації України підписало меморандум з біржею Binance. За словами міністра Михайла Федорова, платформа розпочне роботу до кінця року.

"Сьогодні ми підписали меморандум з Binance - однією з найбільших криптовалютних бірж у світі. І вона активно почала працювати над тим, щоб відкрити тут свій офіс, і він, швидше за все, буде відкритий до нового року. Це мільярдні обороти біржі, і частина грошей, які акумулює біржа, і частина мікротранзакцій буде проходити на території України. Це дозволить додатково наповнювати бюджет, це багатомільйонні податки, але для мене дуже важливо, що це сильний драйвер у розвитку криптотеми в контексті легалізації криптовалюти. Тому що коли такі великі біржі відкривають свої офіси в країнах, це говорить про те, що починає розвиватися законодавчий напрямок, з'являються фахівці, які допомагають розвивати законодавство", - сказав Федоров. Про це повідомляє LB.ua.

За словами міністра, також у парламенті в першому читанні був прийнятий законопроєкт про публічні реєстри. Протягом доопрацювання в нього будуть вносити правки і пропозиції,які стосуються використання блокчейну.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар