Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі незаконно виділили майже 12 сотих землі? За справу взялася поліція

Четвер, 07 листопада 2019 17:20
У Тернополі — черговий земельний скандал. Наразі землю, через яку він розгорівся, арештували. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Почалося все з того, що до правоохоронців звернувся місцевий мешканець, який повідомив про незаконне (на його думку) виділення майже дванадцяти сотих землі по вулиці Микулинецькій у Тернополі. За даним фактом розпочали перевірку.

— З’ясувалося,  земельний наділ згідно Генерального плану та Плану зонування території міста Тернополя відноситься до рекреаційних зон озеленених територій загального користування і призначений для відпочинку жителів міста, — інформують в ГУНП у Тернопільській області. — Ретельно вивчивши матеріали, поліцейські внесли відомості за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 364 ККУ - зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Наразі правоохоронці перевіряють законність процесів щодо виділення даної земельної ділянки. Поліцейські в ході досудового розслідування домоглися арешту на вказану земельну ділянку, аби на ній не проводилися будь-які роботи. Наразі слідчі очікують висновків  Державної служби України з питань геодезії картографії та кадастру щодо законності її виділення.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ