Читайте нас в соціальних мережах

ЗНО-2020: які вимоги та правила стоятимуть перед тернопільськими випускниками?

Четвер, 07 листопада 2019 16:23
На Тернопільщині одинадцятикласники вже помалу готуються до майбутнього ЗНО. Хтось самостійно, хтось разом із шкільними вчителями на уроках, хтось — на репетиторстві. Батьки майбутніх випускників кажуть, що підготовка — процес нелегкий, а тому, аби у школярів не було стресу, починають «підганяти» їх по предметах вже зараз.

Тим часом в УЦОЯО розповіли про нові правила та вимоги до Зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році. Зокрема, у правилах до кожного предмету зазначено кількість та типи завдань, структура, час відведений на виконання тесту.

У тесті з української мови і літератури буде 58 завдань різних форм і складається з трьох частин: “Українська мова” (33 завдання), “Українська література” (24 завдання) і “Власне висловлення” (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю). На виконання відведено 180 хвилин.

У тесті з математики буде 35 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (20 завдань), на встановлення відповідності (4 завдання), відкритої форми з короткою (8 завдань) та розгорнутою (3 завдання) відповіддю. На виконання відведено 180 хвилин.

У тесті з історії України буде 60 завдань різних форм і складається з двох частин: “Історія України ХХ — початку ХХІ ст.” (30 завдань) та “Історія України від найдавніших часів до кінця ХІХ ст.” (30 завдань). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з англійської мови буде 59 завдань різних форм та складається з чотирьох частин: “Розуміння мови на слух (аудіювання)” (16 завдань), “Читання” (22 завдання), “Використання мови” (20 завдань) і “Письмо” (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з німецької мови буде 59 завдань різних форм та складається з чотирьох частин: “Розуміння мови на слух (аудіювання)” (16 завдань), “Читання” (22 завдання), “Використання мови” (20 завдань) і “Письмо” (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з французької мови буде 59 завдань різних форм та складається з трьох частин: “Розуміння мови на слух (аудіювання)” (16 завдань), “Читання” (22 завдання), “Використання мови” (20 завдань) і “Письмо” (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з іспанської мови буде 59 завдань різних форм та складається з чотирьох частин: “Розуміння мови на слух” (16 завдань) “Читання” (22 завдання), “Використання мови” (20 завдань) і “Письмо” (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з біології буде 50 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (38 завдань), на встановлення відповідності (8 завдань) та з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей (4 завдання). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з географії буде 54 завдання різної форми: з вибором однієї правильної відповіді (36 завдань), на встановлення відповідності (6 завдань), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань) та з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (6 завдань). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з фізики буде 38 завдання різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (20 завдань), на встановлення відповідності (“логічні пари”) (4 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (14 завдань). На виконання відведено 180 хвилин.

У тесті з хімії буде 52 завдання різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (34 завдання), на встановлення відповідності (“логічні пари”) (4 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (14 завдань). На виконання відведено 150 хвилин.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ