Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині над храмом зафіксували незвичайне явище (фотофакт)

Четвер, 07 листопада 2019 08:27
Повнa веcелкa з’явилacя нa небі біля хрaму в міcті Підгaйці нa Тернопільщині, яку вcтигли зaфікcувaти нa кaмеру телефону.

Веселку побачила учора, 6 листопада о 7.12 ранку Iryna Kovalchuk, яка й поділилася світлинами незвичайного явища. Поява на небі веселки восени, тим паче пізньої осені, дуже рідкісне природнє явище. А райдуга, яку помітили у Підгайцях, належить до повних. Бо різнокольорова дуга має форму півкола, при цьому на небі можна роздивитися як один, так і інший її бік.

Мешканці Тернопільщини коментують, що побачити веселку над храмом – це хороший знак. За народними прикметами райдуга перед Господнім домом означає Боже благословення не тільки для людини, але і для всієї його родини, близьких і рідних. Це також є знаком того, що людина не повинна відходити від служіння Господу, не забувати робити добрі вчинки і добрі справи.

Нагадаємо, що рідкісне явище для осені – веселку встигли зловити в об’єктив учора вранці і в місті Бучач над ратушею. Світлиною веселиці над Бучачем поділилася краянка Надія Сіреджук.

Цікаво, що веселка, яка з'являється восени, допомагає людям передбачити погоду. Згідно з народними прикметами, веселка вранці – на дощ, а восени – на пізню зиму й затяжну теплу осінь. Осіння райдуга передбачає теплу, але дощову погоду.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ