Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині троє в масках погрожували вбивством охоронцю ювелірної крамниці

П'ятниця, 11 жовтня 2019 15:16
На Тернопільщині по тривозі підняли весь особовий склад поліції. Розшукують трьох зловмисників, які серед ночі увірвалися до ювелірної крамниці та пограбували її.

Інцидент трапився цієї ночі, о 3:19 год. в місті Хоростків, що на Гусятинщині. У поліцію про злочин повідомила власниця «ювеліри».

— Зі слів заявниці, троє невідомих чоловіків у темному одязі та в масках, погрожуючи охоронцю фірми вбивством, вирвали тросом за допомогою автомобіля грати з металопластикового вікна та викрали цінні речі,— кажуть правоохоронці.

Сейф з коштовностями злодіям винести не вдалося. Після цього вони сіли в автомобіль марки Audi (частковий номерний знак ВО 86**) срібного кольору та поїхали в бік села Сухостав Гусятинського району, Тернопільської області.

Поліцейські ввели на території області оперативний план "Сирена" та встановлюють місце перебування підозрюваних у пограбуванні. Допомогти із розшуком просять і мешканців краю.

—  Якщо ви помітили схожий автомобіль, повідомляйте за телефонами (0352) 27-12-28, 0677047884, 0676547619. Анонімність гарантується, — закликають в ГУНП у Тернопільській області.

Додати коментар