Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині серед білого дня жінки не слов'янської зовнішності винесли з приватного помешкання усе золото

Четвер, 19 вересня 2019 15:45
На Тернопільщині 89-річна бабуся була сама в дома, коли на поріг її оселі зайшли дві незнайомки. Вже через декілька хвилин вони покинули дім, прихопивши із собою усі ювелірні прикраси, що були у помешканні.

Інцидент трапився днями в одному із сіл Шумського району. Про випадок у поліцію повідомила донка пенсіонерки, яка виявила відсутність матеріальних цінностей, коли повернулася додому.

— Через похилий вік старенька має проблеми з зором й не може добре розпізнавати обличчя. Як розповіла сама пенсіонерка, родичі залишили відчиненні вхідні двері, запевнивши що вони повернуться невдовзі. Незнайомки представились односельчанами. І допоки одна спілкувалася із потерпілою, інша нишпорила у сусідній кімнаті, після чого вони швидко пішли геть, — повідомляють у поліції.

Правоохоронці встановили, що до злочину можуть бути причетні двоє жінок не слов’янської зовнішності, яких бачили поблизу цього помешкання. Їх наразі розшукують.

— Не потрібно довіряти незнайомцям, які під різними приводами намагаються потрапити до ваших помешкань. Не впускайте підозрілих осіб до приміщень. Якщо ви запідозрили щось підозріле, одразу телефонуйте в поліцію, — радять у поліції.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар