Читайте нас в соціальних мережах

Українська виконавиця "зацінила" тернопільські заклади громадського харчування

Середа, 18 вересня 2019 16:11
Відома за хітами «Охрана отмєна» і «Вільна каса» українська співачка та блогерка Jerry Heil (Яна Шемаєва) була приємно вражена поїздкою в Тернопіль. Дівчина розповіла, що її гастрономічні та естетичні вподобання місцеві заклади громадського харчування вдовольнили.

Зокрема, Jerry Heil зазначила, що вперше приїхала у це місто, тож шукала, де може поїсти. Догодити вибагливій гості не так вже й просто, адже вона сироїд, тож принципово відмовляється від вживання тваринної, термічно обробленої їжі та деяких продуктів.

Співачка за рекомендацією підписників побувала у клубі Young, що входить до мережі «Сім’я ресторанів Файного міста», де отримала справжню насолоду від замовлених ролів та салату.

«В @young_party_restaurant є в’єтнамські роли, в яких можна підкорегувати склад і салат з рибою, з якого можна забрати рибу і лишаться зелень і найсмачніші в світі авокадо і томати! Чесно», — написала вона на своїй сторінці в мережі Instagram.

Артистка також відзначила, що вбиральні у вищезгаданому клубі заслуговують на окрему увагу, адже вони — справжня знахідка для блогерів, щоб познімати там фото та відео.

Також Jerry Heil позитивно відгукнулась і про кав’ярню CHOCO EYES, де вона, несподівано для себе, спробувала найсмачніший сироїдний десерт у своєму житті.

Після цього дівчина разом зі своєю командою відправилась у клуб Allure, де у неї був запланований виступ. А вже сьогодні дівчина продовжила гостро-тур по закладах громадського харчування Файного міста, про що розповідає у своїх сторіс у соцмережі.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ