Читайте нас в соціальних мережах

Усе село досі в шоці: нові подробиці вбивства 18-річної Діани Муринки з Тернопільщини (відео)

Середа, 18 вересня 2019 15:30
Про 18-річну Діану Муринку із села Воля Теребовлянського району, що на Тернопільщині, і односельці, і друзі, і викладачі в університеті відгукуються як про добру, щиру, красиву та старанну дівчину. Її життя 14 вересня близько першої години ночі обірвав той, кому вона довіряла.

Як вже повідомляв сайт «Тернополяни», моторошне вбивство на минулому тижні сколихнуло всю Україну — 34-річний чоловік, який був із загиблою у близьких стосунках, безжально позбавив іі життя. У поліції кажуть, що одна із головних версій вбивства — ревнощі.

— Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу — під вартою без права внесення застави, — каже старша слідча-криміналістка ГУНП у Тернопільській області Ольга Романів. — У скоєному він зізнався та пообіцяв надалі активно сприяти слідству. Йому загрожує ув’язнення від семи до п’ятнадцяти років за вмисне вбивство.

Рідні Діани з журналістами спілкуватися відмовляються. Лише дідусь загиблої каже, що знав її вбивцю, втім, чи були у того з його внучкою якісь відносини, не знає. Детальніше — у сюжеті «UA: Тернопіль»:

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ