Читайте нас в соціальних мережах

Влада Тернопільщини розповіла чи готова область до старту опалювального сезону

Вівторок, 17 вересня 2019 17:46
В Україні – «на носі» опалювальний сезон. Чи готова Тернопільська область до його початку та чи є загроза його зриву?

Про це йшлося на відео-нараді під керівництвом т.в.о. голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака. Участь у ній взяли заступники голів райдержадміністрацій, голови районних рад та об’єднаних територіальних громад, керівники структурних підрозділів ТОДА, які говорили про підготовку об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інфраструктури до осінньо-зимового періоду 2019/20 року.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства та енергозбереження облдержадміністрації Дмитра Пастернака, загалом на впровадження заходів з підготовки об’єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення, житлового та дорожньо-мостового господарства використано 250,4 млн грн із запланованих 333,4 млн грн. За ці кошти було проведено капітальний ремонт 23-ох котелень області із заміною 29-ох котлів.

— Стан підготовки об’єктів теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та дорожньо-мостового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 року становить 80%, — зазначив Дмитро Пастернак.

Тож працювати ще є над чим, але в запасі є ще й трохи часу. Тож про 100%-ву готовність говорити ще рано, натомість було обговорено подальший план дій та робіт, направлених на покращення ситуації.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ