Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі люди нарікають на проблемі транспортного сполучення за маршрутом "Дружба-Східний"

П'ятниця, 13 вересня 2019 17:52
У Тернополі збирають підписи за розв’язання проблемного питання з транспортним сполученням «Карпенка-Східний». Люди наголошують, що в години-пік в транспорті маршруту №1А їхати просто не можливо.

Відповідна ініціатива з’явилась на сайті електронних петицій ТМР.

«У зв'язку із зміною маршруту тролейбуса №1 утворились надзвичайна "товкучка" у транспорті маршруту 1А. Просимо вирішити питання з транспортним сполученням "Карпенка-Східний", оскільки їздити в транспорті у час пік неможливо, як результат - неможливо добратись вчасно людям на роботу», — йдеться в петиції Катерини Пижик.

Варто зазначити, що з початку вересня тролейбуси, що їздять за маршрутом №1, заїжджають додатково ще на ринок та вул. Довженка, що робить маршрут значно довшим та, відповідно, створює дискомфорт для багатьох містян.

— Просимо внести зміни (повернути) маршрут тролейбуса №1 або ж збільшити кількість транспорту по маршруту 1, — закликає авторка петиції.

Підтримати ініціативу можна ще впродовж 26-ти днів. Проголосувати за неї можна ТУТ. Для того, аби виконком ТМР розглянув іі та прийняв рішення, потрібно назбирати щонайменше три сотні підписів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Андрій 13.09.2019, 18:32
Як забрали приватних перевізників повна біда
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ