Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни, які мають дачі на місці майбутнього парку, не погоджуються на умови мерії (відео)

П'ятниця, 13 вересня 2019 16:34
«Яблуком розбрату» стало для тернополян питання, яке винесли на громадські слухання. Йдеться про будівництво нового парку у мікрорайоні №14. Проти виступають дачники, які роками там користуються землею для ведення власного садового господарства.

Під час обговорень у стінах Українського дому «Перемога», члени садового кооперативу «Ювілейний» один за одним підходили до мікрофона, аби висловити свою категоричну позицію у цьому питанні. Люди не розуміють, чому за їхній рахунок мають збудувати парк, мовляв, хай знесуть якусь висотку деінде, або не виділяють землі забудовникам, які зводять і зводять довкола нові житлові квартали.

Втім, усе категорично лише на перший погляд. Люди готові поступитися, якщо отримають гідну компенсацію. Дачники незадоволені рішенням мерії про виділення їм землі у Малашівцях. Натомість, хочуть або однокімнатні квартири, або грошовий еквівалент.

Своєю чергою, мешканці прилеглих мікрорайонів наполягають на зведенні парку на цьому місці, адже будинків довкола з кожним роком лише більшає, а гуляти з дітьми чи домашніми улюбленцями ніде.

Детальніше — у сюжеті ІНТБ:

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Леонід 18.09.2019, 22:20
Чому в проекті нового парку вже заплановані хмарочоси? Можливо це компенсація дачникам?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ