Читайте нас в соціальних мережах

Кримінальний Тернопіль: троє студентів-іноземців можуть загриміти за ґрати на 12 років через розбій (фото)

П'ятниця, 13 вересня 2019 15:48
Останнім часом тихий Тернопіль став перетворюватися на італійську кримінальну Сицилію: в місті почастішали випадки нападів на людей, грабежів тощо. В одну з таких історій потрапив і 24-річний студент із Сьєрра-Леоне, якого побили та пограбували громадяни Ліберії.

Нападників було троє. Усі учасники конфлікту - студенти одного із місцевих вишів. Вони зайшли у квартиру, яку знімає потерпілий, побили його та винесли гроші, цінні речі та техніку. Про це після інциденту у поліцію повідомив сам іноземець.

— За його словами, під під’їздом свого помешкання він зустрів знайомого, з яким було ще двоє хлопців. Тріо попросилося зайти у квартиру.  Там йому розпилили в очі газ із балончика, розбили об голову пляшку та почали наносити нею тілесні ушкодження. Після того як взяли своє, нападники залишили приміщення, — повідомляють в обласній поліції.

Відомо, що ліберійці забрали сім тисяч гривень, особисті документи, телефон та іншу побутову техніку.

— Оперативники карного розшуку затримали іноземців менш як за добу. У них вилучили частину викраденого майна, — каже керівник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (відділ детективів) Юрій Барабан. — Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 187 частина 3 ККУ - Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

DSCN0631.jpg DSCN0664.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ