Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин залишив знайомого наглянути за пральною машинкою, а той відвіз техніку у ломбард

Четвер, 12 вересня 2019 16:53
24-річний тернополянин викрав у знайомого пральну машинку, за якою той довірив йому тимчасово приглянути. Та замість того, аби дочекатися власника, молодик поїхав на таксі до ломбарду, прихопивши із собою техніку.

Про те, що довіра коштувала йому власного майна потерпілий повідомив у поліцію. Він розповів правоохоронцям, що перевозив побутову техніку на іншу квартиру. Вже на вулиці, коли чекав таксі, зрозумів, що забув вдома портмоне.  На свою біду побачив знайомого, з яким в минулому перебував в гостях одній компанії. Залишив чоловіка біля пралки, а сам подався до квартири. Та коли повернуся, техніки не застав як і її сторожа.

Звісно, пральну машинку крадій здав до ломбарду, а гроші швидко прогуляв. Злодій був , що його не розшукають, але помилився. Правоохоронці встановили його особу і затримали молодика.

— З’ясувалося, що порушник вже раніше був судимий за крадіжку. Втім, на шлях виправлення не став. Слідчі дії у справі про крадіжку згідно статті 185 ККУ тривають. Подальшу долю тернополянина вирішить суд, — повідомляють працівники Тернопільського  відділу поліції.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ