Читайте нас в соціальних мережах

"Вартість економічно-обґрунтована": суд підтвердив законність тарифів на проїзд у громадському транспорті Тернополя

П'ятниця, 16 серпня 2019 09:40
13 серпня Тернопільський окружний адміністративний суд підтвердив законність діючих тарифів на проїзд у громадському транспорті міста.

Відтак, усі рішення, якими регулюються тарифи на проїзд у тролейбусах та автобусах міста на сьогодні є діючими, законними, а вартість проїзду – економічно-обґрунтованою.  

"Звертаємо увагу мешканців, що інформація, яку поширюють окремі особи у соціальних мережах про нібито скасування Верховним Судом рішення про тарифи, є абсурдною, недостовірною та провокаційною. Адже Верховний Суд розглядав зовсім інше рішення - №819 від 30.10.2018 року, яке давно втратило чинність", - йдеться у повідомленні на сайті міської ради.

Відтак тарифи на проїзд у громадському транспорті залишаються незмінними і становлять:

o    У тролейбусах – 5 грн. при розрахунку «Карткою тернополянина» або проїзним квитком, 6 грн. – при розрахунку готівкою або банківською карткою.

o    У маршрутках – 6 грн. при розрахунку «Карткою тернополянина» або проїзним квитком, 7 грн. – при розрахунку готівкою або банківською карткою.

Учні та студенти далі їздитимуть за 50% вартості (а з 1 вересня у комунальному транспорті міста – безкоштовно). Також пільговики – безкоштовно.

 
 
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар