Читайте нас в соціальних мережах

Наполовину проросійська коханка Віктора Павліка відповіла хейтерам у соцмережі

Середа, 14 серпня 2019 10:25
Коханка українського співака Віктора Павлика та за сумісництвом його концертний директор Катерина Репяхова вийшла на стежку війни з хейтерами і зробила гучну заяву. Вона назвала їх "недолугими".

Інцидент трапився після того як пара з’явилася на обкладинці журналу «Отдохни». Їх відразу ж почали звинувачувати у піар-роман. У зв’язку з цим Катерина опублікувала пост на своїй сторінці в Instagram, в якому «поставила недоброзичливців на місце», - пише "Повінь".

«Неможливо бути з людиною 4 роки і не любити його. Не варто вважати Віктора ідіотом, який раптом змінив своє життя на 180 градусів заради дівчинки, яка з ним з-за обкладинки або грошей. А взагалі, не судіть і не оцінюйте не знаючи нічого. Ви всі такі збиткові і нещасні зі сторони. Ви, напевно, ніколи не любили», — написала кохана співака.

Відзначимо, що в коментарях до посту сам Віктор Павлик заявив, що український музикант Юрій Журавель звинуватив їх у тому, що вони рекламують «проросійський журнал».

«Юра Журавель, ми знаємо один одного 100 років, і були колегами. Він написав, що ми, дебіли, рекламуємо проросійський журнал. Хоча власником «Відпочинь» є Бурда, Німеччина. Цирк!», — написав Павлик.

Катерина на це повідомлення відповіла, що вона сама наполовину проросійська.

"Найбільша проблема - проросійський журнал. Я теж наполовину проросійська, якщо що", - написала дівчина.

1059c8647278bbd4807b268ce2751be719baaaad

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ