Читайте нас в соціальних мережах

Стильні та оригінальні ключниці створює талановитий майстер з Тернопільщини (фото)

П'ятниця, 09 серпня 2019 15:25
Мешканець Шумська на Тернопільщині Назарій Тімочко довго не шукає ключі у своєму домі, адже їх чоловік чіпляє на ключниці, які виготовив своїми руками.

Як розповів умілець, який любить дерево, ключниці – не тільки місце для зберігання, але й прекрасне декоративне доповнення до інтер’єру передпокою.

—  З дитинства полюбляв щось стругати, виготовляти з дерева. Дуже люблю цей матеріал. Відповідно, довго не задумувався, який фах обирати. Закінчив Кременецький педагогічний коледж за спеціальністю «Трудове навчання». Взагалі, скільки себе пам’ятаю, завше щось майстрував із дерева. До роботи кожен раз стараюся сідати з гарним настроєм, позитивними думками. Тоді й праця вдало та легко йде. Вже близько два роки почав виготовляти вироби саме на замовлення. Так моє хобі перетворилося у важливу зайнятість. Серед моїх витворів вагомими насамперед є ключниці. Спершу здається. Що на їх виготовлення йдуть лічені години. Однак якщо заглибитися детальніше у творчий процес, розумієш, часу треба набагато більше. Треба ж довести до пуття виріб, відшліфувати, полакувати декілька разів, —  наголосив умілець.

Чоловік додав, що окрім ключниць, робить й інші витвори з дерева. Це – підставки під вазони, декоративні лавки та крісла з кованими елементами та багато іншого. Для роботи використовує переважно дуб та сосну, адже ці породи дерев найбільш ходові.

Майстер додав, що у руках умілої людини будь-яке дерево, неважливо від породи, оживає. Однак для цього в роботу потрібно вкласти свою душу.

-304956.jpg

76923876653.jpg

78087234567.jpg

-14985674.jpg

762-73467.jpg

7589236732.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ