Читайте нас в соціальних мережах

Час платити податки: тернопільські ФОПи можуть скористатися новим корисним додатком

Понеділок, 05 серпня 2019 16:00
У тернопільських підприємців на єдиній системі оподаткування є в запасі більше місяця на те, щоб заплатити податки за минулий період і подати декларацію до фіскальної службу. І багато хто робить це в останній момент.

Якщо ФОП не заплатить або не здасть звіт вчасно – йому загрожують штрафи. Та нещодавно українці створили додаток, що допоможе підприємцям не заплутатися в дедлайнах і закривати податкові питання вчасно.

Що це за додаток? Додаток FeeTime – це податковий календар, в якому видно, в які терміни потрібно здійснити ту чи іншу операцію залежно від групи ФОП. Поки додаток доступний тільки на iOS. І він цілком безкоштовний.

Як це працює? Перемикатися між групами можна у вкладках. Це зручно, якщо людина веде не один ФОП, а кілька, і всі вони на різних групах.

Також можна налаштувати нагадування у вигляді пуш-повідомлення, яке спрацює в останній день сплати податків або подання звітності. Згадку можна налаштувати з повтором.

Крім того, у майбутньому розробники планують додати онлайн-консультації юристів і бухгалтерів для ФОПів. Втім, ймовірно, ця функція буде платною.

1-1024x876.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ