Читайте нас в соціальних мережах

Чому для тернополян настав вдалий час купувати нерухомість? (думка експерта)

Субота, 03 серпня 2019 17:30
Тернополянам не варто чекати падіння цін на житлову нерухомість - купувати потрібно зараз. У цьому переконані експерти, які запевняють — зараз – найбільш вдалий час купити житло за помірною ціною.

"Забудовники не будуть знижувати вартість, цього чекати не варто, по тій простій причині, що у них рентабельність і так на мінімумі. Так, курс трохи коливається, але ви ж розумієте, що глобально це на ринок не вплине. Всі розуміють, що сьогодні курс 24,8, а через два дні він може бути 28-29. Ціна на первинному ринку завжди буде потроху рости, падати їй нікуди. Тому сидіти і чекати вдалого або невдалого моменту не варто. Час купувати сьогодні, як і кілька років тому, вдалий. Для себе купувати", - вважає експерт з нерухомості Сергій Костецький.

На думку фахівця, вибрати зараз є з чого, а крім того забудовники надають розстрочку.

До слова, за перше півріччя 2019 року в Україні індекс цін на житло в новобудовах збільшився на 6%, на житло вторинного ринку - на 11,9% в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року. Про це свідчать дані Державної служби статистики. У той же час забудовники прогнозують подальше зростання цін, зокрема, черговий стрибок цін варто очікувати вже восени.

Додати коментар