Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські поліцейські стверджують, що не застосовували вогнепальну зброю під час спецоперації у центрі міста

Вівторок, 09 липня 2019 16:00
У тернопільських ЗМІ сьогодні з’явилась інформація про те, що поліцейські під час затримання злочинців кавказької національності у центрі міста застосовували вогнепальну зброю. У ГУНП в Тернопільській області дану інформацію спростовують.

Йдеться про спецоперацію із затримання іноземців, яких підозрюють в скоєнні серії тяжких злочинів на території Тернопільської області, які заробляли на прожиття, грабуючи людей. Затримували їх оперативники Головного управління Нацполіції спільно з міським відділом поліції та спецпідрозділом КОРД.

— Під час затримання вогнепальна зброя не застосовувалася, як стверджують журналісти та громадяни, які були очевидцями цих подій, — каже начальник управління КОРД поліції особливого призначення ГУНП в Тернопільській області Дмитро Болтян. — Під час затримання у іноземців вилучили гроші та матеріальні цінності, в тому числі значну суму грошей, викрадену ними вранці у потерпілої на ринку, що на вулиці 15 Квітня.

Один із підозрюваних — житель столиці, інший — мешканець Дніпропетровської область, а останній у злочинному тріо — нелегал, який не має документів на перебування в Україні. За фактом грабежу, що завдав значної шкоди потерпілому. Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу та оголошення підозри. Перевіряють чоловіків і на причетність до аналогічних злочинів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ