Читайте нас в соціальних мережах

На Теребовлянщині після святкування Івана Купала молодий чоловік помер у лікарні

Понеділок, 08 липня 2019 13:00
У селі Сороцьке, що на Теребовлянщині, в ніч на Івана Купала, трапилася трагічна подія. Під час бійки, ножем поранили 27-річного чоловіка. Він помер у лікарні.

Тіло чоловіка знайшли вже вранці. Якби його виявили швидше, то шансів вижити було б більше. Подію коментує жителька села Сороцьке пані Анна: "Не можу передати, яка страшна подія трапилась у нас в селі. Молодь святкувала Івана Купала, і була бійка  біля місцевого ставу. То вже не перший раз так відбувається. Кажуть, що хлопці з нашого села побились з хлопцями з сусіднього. Трьоє людей були поранені. Один з хлопців помер у лікарні.", - пише "20 хвилин"

Конфлікт виник між людьми, які разом відпочивали.  За попередньою інформацією, поліцейські вже затримали трьох підозрюваних у вбивстві. 

Інфомацію про смерть молодого чоловіка підтвердив селищний голова Іванівської сільської ради, до якої належить Сороцьке, Руслан Шафранович. За його словами, загиблий не був жителем Сороцького, а лише приїжджав у гості. Деталей подій, поки триває слідств, він розголошувати не може. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ