Читайте нас в соціальних мережах

Відомий співак з Тернопільщини планує майбутнє із обраницею, молодшою від нього на 28 років (фото)

Понеділок, 01 липня 2019 17:42
У відомого співака з Тернопільщини Віктора Павліка — нове кохання. Його обраниці Катерині Реп’яховій – 25 і вона молодша від артиста на 28 років. Пара свої стосунки не афішує, але на у соцмережі дівчина пише, що заручена.

Сам Павлік розлучився з дружиною Ларисою та пішов до свого концертного директора, Катерини.

Щоб дізнатися інформацію з перших вуст, «ФАКТИ» зв'язалися з Віктором Павликом. Він підтвердив роман з Катериною. В ексклюзивному коментарі Віктор Павлік зізнався, що у нього дійсно роман з Катериною. Вони вже три з половиною роки разом, але приховували свої відносини, щоб не поранити близьких Віктора - дружину і сина Павліка, якому довелося боротися зі страшною хворобою.

«Ми не даємо інтерв'ю на цю тему. Вона для нас все ще дуже особиста. З Ларисою ми розлучилися і зберегли дружні стосунки, я завжди буду вдячний їй за все, буду підтримувати і робити для них з сином все, що в моїх силах. Так життя склалося, що ми зустрілися з Катею і щиро полюбили один одного. Ми хочемо, щоб всі були щасливі », - сказав Віктор Павлік.

Катерина виявилася більш багатослівним. Дівчина зізналася, що вони не приховували, а просто не афішували свої почуття і роман, щоб не викликати зайвих розмов. Близьким і так було непросто прийняти їх відносини. Все-таки, різниця в віці, сім'я Віктора ...

«Спочатку Віктор пішов з дому, довго не розлучався - все це було болісно, ​​він дуже не хотів образити молодшого сина. Йому було дуже важливо, щоб все це взяли його рідні. Тому ми чекали, поки все дозріють, щоб всім було простіше. Так це тривало більше року. Коли вже Віктор поїхав розлучатися з дружиною, то все вже проходило дружно: з жартами і сміхом. Зараз вони в прекрасних стосунках, вони спілкуються. Все мирно, все добре. Я, ясна річ, з колишньою дружиною не спілкуюся, ну і з молодшим сином теж. З Христиною і Сашком ми підтримуємо добрі стосунки », - розповіла Катерина.

Дівчина каже, що з дитинства є фанаткою артиста. Перший раз зустрілася з кумиром, коли їй було років 7. Тоді вона відпочивала в Трускавці з мамою, куди співак приїжджав з концертами. Дівчина обожнювала творчість Віктора Павліка і одного разу зважилася покласти йому записку в букет, в якій захоплювалася його творчістю і талантом. Тоді вона навіть уявити не могла, що колись у неї будуть відносини з артистом.

Все вирішив випадок. Виявилося, що вони зупинилися в одному готелі, в сусідніх номерах. Обмінялися контактами, почали спілкуватися в соціальній мережі, зрідка зустрічалися. Потім Катя стала концертним директором артиста. Незабаром робочі відносини переросли в більш глибокі.

«В один день він просто взяв і переїхав до мене. Тоді я вже задумалася, чи я правильно роблю. Привіз всі свої костюми, нагороди в мою маленьку квартирку. Я повністю прийняла образ життя Віктора - віддалася концертної діяльності і творчої частини його життя. Все взяла в свої руки і стало простіше, тому що раніше у нього була своя життя, у мене - своя. Тепер це стало справою сімейною, можна сказати. Так і живемо - на колесах », - каже Катерина.

Якщо згадати біографію Віктора Павліка - то він ще той ловелас. За плечима у артиста три шлюби і троє дітей. Вперше він одружився в 18 років на дівчині Ліді, яка незабаром народила йому сина Олександра. Але цей шлюб довго не протримався. Нової дружиною Павліка стала Світлана, яка подарувала йому доньку Христину. Але і цей шлюб дав тріщину. З приходом популярності Віктор користувався все більшим успіхом у жінок і незабаром закрутив роман з танцівницею Ларисою, яка і стала його третьою дружиною. Вона народила йому сина Павла, якому зараз 19 років. Хлопець бореться з онкологічним захворюванням. Після лікування в Ізраїлі він пішов на поправку.

309656w540zc0.jpg 64261620_2282908355137129_6649906428160657612_n.jpg FullSizeRender.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ