Читайте нас в соціальних мережах

У Чорткові обиратимуть найкращий будинок

Середа, 12 червня 2019 09:20
Протягом місяця у Чорткові обиратимуть найкращий багатоквартирний будинок. Таке рішення прийняла мерія міста.

Крім того, з 1 червня по 1 липня, перемогу виборюватимуть претенденти на звання «Краще ОСББ» та «Кращий двір».

«Проведення такого виду змагань має на меті підвищити благоустрій міста, розвивати і підтримувати ініціативу жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків та прибудинкових територій за місцем проживання», - кажуть в Чортківській мерії.

Заявку на участь можна подати до 25 червня. У ній зазначається адреса об’єкта, що висувається на участь в огляді-конкурсі, назва номінації, прізвище, ім’я, по батькові заявника, контактний телефон.

Критерії оцінювання на визначення переможця для кожної номінації будуть дещо відрізнятися, але основними визначено такі: загальний вигляд будинку; благоустрій прибудинкової території: озеленення, наявність урн, стан дитячих чи спортивних майданчиків, їх естетичний вигляд; естетичний стан фасадів будинків та огорож; належний санітарний стан прибудинкових територій; відсутність стихійних звалищ.

Переможці конкурсу  у номінаціях «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ» та «Кращий двір»  будуть нагороджені   відзнаками міського голови (пам’ятними табличками про першість у конкурсі) та спеціальними призами, серед яких наступні: майданчик для збору твердих побутових відходів, елементи дитячого майданчика або інші засоби благоустрою.

Нагородження переможців відбудеться 12 липня на святкуванні Дня міста.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ