Читайте нас в соціальних мережах

В Тернополі у п'яного "як чіп" водія поліцейські забрали водійське посвідчення

Понеділок, 11 лютого 2019 14:00
У Тернополі водіння автомобілем у нетверезому стані могло стати причиною ДТП. Саме уважність іншого кермувальника попередила біду. Щоправда, ситуація спрацювала не на користь порушника, у якого вилучили водійське посвідчення.

Інцидент трапився сьогодні, 11 лютого, близько 04:20 год. У поліцію зателефонував тернополянин, який повідомив про те, що в сторону проспекту Злуки у Тернополі рухається автомобіль марки «Опель», за кермом якого перебуває явно нетверезий водій.

На місце події негайно виїхали поліцейські, які зупинили даний транспортний засіб. За словами правоохоронців, навіть неозброєним оком було видно, що 27-річний водій має чіткі ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліцейські запропонували йому на місці пройти алкотестер, однак той відмовився. Їхати у медзаклад для огляду на предмет перевірки на вміст алкоголю в організмі також не захотів. Відтак, на місці на нього було складено протокол. Правоохоронці також вилучили у горе-водія посвідчення, що дозволяє йому керувати транспортним засобом.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ