Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі виборчі дільниці перебувають в аварійному стані

П'ятниця, 01 лютого 2019 15:03
На Тернопільщині за два місяці до виборів Президента України далеко не всі дільниці готові їх проведення. Зокрема, деякі з них взагалі перебувають в аварійному стані.

Про це повідомляють тернопільські правоохоронці, які спільно з представниками органів місцевого самоврядування обстежують приміщення виборчих дільниць і окружних виборчих комісій. Так, станом на 1 лютого, вже виявили сім дільниць, які не придатні до проведення виборів. Відтак, відповідальним органам доведеться взятися до роботи, адже часу залишилось не так вже й багато.

До слова, всього на Тернопільщині створено 5 виборчих округів: у Тернополі, Збаражі, Зборові, Теребовлі та Чорткові. 31 березня в області відкриють свої двері для електорату 1182 виборчі дільниці.

Разом з тим, у поліції розповідають, що вже зафіксували 18 можливих порушень виборчого законодавства у нашому краї. Значна частка серед них стосується незаконно розміщеної реклами кандидатів у Президенти.

«За десять днів до початку виборів правоохоронці перейдуть на посилений варіант несення служби. З 22 березня чергуватимуть на окружних виборчих комісіях, а з 27 по 29 березня заступлять на охорону дільничних виборчих комісій. Загалом під час виборів Президента в регіоні патруль та порядок на дільницях гарантуватимуть1847 працівників поліції й військовослужбовців Нацгвардії», – повідомили у відомстві.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ