Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська лікарка розповіла, кому яка чистка обличчя підійде краще

П'ятниця, 18 січня 2019 18:38
На стан шкіри мешканців Тернопілля впливають не тільки процеси, що відбуваються в організмі, але і вся довкілля – екологія, ритм нашого життя, особливості місцевості та інші речі, саме тому дехто з вас хоче покращити стан шкіри за допомогою чистки.

Щоб захистити нас від негативного впливу, сальні залози утворюють своєрідний бар’єр у вигляді непомітних оку легкої плівки на поверхні шкіри. Але із-за деяких нюансів, наприклад, порушеного обміну речовин, цей бар’єр може розподілитися нерівномірно, в одних місцях покриваючи шкіру мінімально, а в інших накопичуючись, внаслідок чого закупорюються пори. Так відбувається утворення прищів і чорних крапок.

Для того щоб допомогти шкірі впоратися з несприятливим впливом, інколи варто робити косметичну чистку у фахівця.

Як розповіла тернопільська лікарка-косметолог Ірина Різник, якщо шкіра обличчя забруднена, вона не може нормально дихати, всмоктувати вологу та інші корисні для неї речовини, що надходять від різних поживних кремів. Також вона схильна до висипань, повністю позбавлена захисних, дотикових і терморегулювальних властивостей.

— Ручна чистка є найпоширенішою і доступною кожному. Пори розширюються і за допомогою тиску (чи то косметичної ложки, то чи пальців вмілого косметолога) видаляються забруднення з пір. Таку чистку традиційно вважають ідеальною для проблемної та жирної шкіри з вадами, так як йде "індивідуальний підхід" і увагу до всіх особливостей шкіри., Щодо вакуумної чистки, то вона надає надає обличчю масажний і лімфодренажний ефект, допомагаючи відновити верхній шар епідермісу і збагатити кровопостачання шкіри обличчя, часто рекомендується як тонізуючий засіб для починаючої в'янути шкіри. Підходить для нормальної і не дуже жирної шкіри, на чутливою і проблемній шкірі може залишити почервоніння і припухлості,розповіла фахівчиня, додавши. — Ультразвукова чистка відлущує омертвілі клітини, діє протизапально і робить зморшки і рубці менш помітними. Шкіру обробляють тоніком на базі мінеральної води або спеціальним гелем, після чого піддають дії волногенератора. Хімічна та лазерна чистки - це пілінги, які видаляють верхній шар шкіри, але не проникають "вглиб". Вони менш ефективні в плані повного очищення пір, але при частому використанні позбавляють потреби проходити мануальну або ультразвукову чистку обличчя. Якщо у вас є проблеми з пігментацією, лазера краще уникати, щоб раптом не з'явилися зайві пігментні плями.

Тернопільська лікарка косметолог підсумувала, що доглядати за шкірою після проведення сеансу потрібно з особливою ретельністю, щоб процес відновлення став якомога коротшими. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ