Читайте нас в соціальних мережах

Інтернет-продавчиня із Тернопільщини відправила замовниці брудну куртку замість шкіряного взуття (відео)

П'ятниця, 11 січня 2019 13:20
Про махінаційні заробітки перед новорічними святами жительки Лановеччини Ірини Рудніцької повідомила постраждала замовниця Ірина Прозоровська.

 – Населення Ланівців повинне знати своїх «героїв»! Є у вас така жителька Рудніцька Ірина Валеріївна, за даними останньої інформації проживає вона в селі Вишгородок. Її чоловік Артем Рудніцький зареєстрований у Ланівцях. Ця солодка парочка вирішила заробити гроші перед новорічними святами на чужій довірі, обманюючи людей. Пропонували речі через інтернет. На сьогодні виявлено 10 постраждалих від рук цих шахраїв. Усі вони подали заяву у поліцію, – написала Ірина Прозоровська.

За словами жінки, алгоритм обману полягав у наступному:

Люди переказували на карту Приватбанку гроші в повному обсязі за замовлений ними товар. Натомість або не отримували його зовсім, або отримували, вибачте, всілякий мотлох. Я замість шкіряних чобіт отримала від Рудніцкої Ірини (раніше вона була Гаврилюк) стару, рвану, в болоті, в цвілі дитячу курточку, яка коштувала мені 850 грн і місяць нервів та очікувань. Ще одна жіночка замовила у них для свого сина на день народження набір «Дорога у великому місті», натомість отримала брудну, рвану жіночу спідницю. І таких випадків багато, – розповіла постраждала клієнтка.

Також Ірина Прозоровська поцікавилася, що максимальне покарання за такі правопорушення – це штраф у сумі 100 грн без відшкодування збитків постраждалим.

 – На жаль, у нашій країні така діяльність не має належного законодавчого підґрунтя. Тому я хочу просто попередити про цих осіб, будьте обережні з ними. Пам'ятайте, що в цих людей немає нічого святого, адже вони роблячи такі ганебні вчинки, прикриваючись дітьми. Впевнена, що якщо поліція не вживе відповідних заходів, то вони і надалі будуть цим займатися. Усе починається з малого і безкарність буде прогресувати, – підсумувала пані Ірина.

До слова, у інтернеті є ВІДЕО із розпаковкою замовлення від Ірини Рудніцької.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ